Performance Journey DevLearn | 4 t/m 9 november

Naar Seattle & Las Vegas - Verenigde Staten

4 t/m 9 november 2024

Een bezoek aan DevLearn 2024 gecombineerd met bedrijfsbezoeken in Seattle

Deze Performance Journey gaat naar het DevLearn event, dat plaats vindt in Las Vegas van 6 tot en met 8 november 2024. Voorafgaand aan dit congres reizen we naar Seattle waar we een aantal bedrijven gaan bezoeken. We zijn momenteel in gesprek met Starbucks en Microsoft. Meer informatie hierover wordt binnenkort bekend gemaakt. Deze bedrijfsbezoeken zijn een meerwaarde voor jouw reis, want je krijgt een kijkje in de keuken van grote Amerikaanse bedrijven.

DevLearn Conference & Expo is de plek om de toekomst van leertechnologieën te verkennen en te zien waar onze branche naartoe gaat. Als een van de grootste L&D-conferenties in Noord-Amerika zal DevLearn je energie geven, inspireren en je het inzicht geven dat je nodig hebt om je leerprojecten tot leven te brengen!

 

Waarom deelnemen

De Performance Journey naar DevLearn 2024 in Las Vegas wordt georganiseerd voor L&D-, training- en HR-professionals die verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de ontwikkeling van werknemers in organisaties of de organisatie prestaties binnen Europese bedrijven.

Wil jij effectief en efficiënt bijdragen aan de informatie die medewerkers nodig hebben, waar en wanneer ze die nodig hebben? Én wil je dit bespreken met- en leren van andere collega's? Dan is deze reis interessant voor jou!

We combineren DevLearn met -voorafgaand aan het congres- diverse bedrijfsbezoeken in Seattle met aansprekende sprekers uit deze omgeving. Hoe zien zij de markt, wat is voor hen belangrijk, waar lopen zij tegen aan en wat voor oplossingen gebruiken zij?

Wat biedt DevLearn?

DevLearn 2024 biedt verschillende interessante keynote sprekers, een verscheidenheid aan sessies gericht op strategie en technologie en een nieuw netwerk aan L&D contacten. Breid uw kennis uit door deel te nemen aan de workshops! Elke sessie wordt geleid door topprofessionals om u de kennis en het vertrouwen te geven om uit te blinken in uw volgende L&D project. Het evenement stelt deelnemers in staat om actief deel te nemen aan discussies met collega's over de meest actuele onderwerpen op het gebied van Learning & Development!

 

Ons aanbod

De Performance Journey is een complete reis. Inbegrepen:

  • Introductie en informatieve bijeenkomst in NL
  • De vluchten van en naar Amsterdam en in de VS
  • Vervoer van en naar luchthavens in de VS
  • Hotelovernachtingen in Seattle en Las Vegas
  • Deelname aan het DevLearn event 2024
  • Welkomstdiner bij aankomst
  • Ontbijt gedurende de hele reis
  • Workshops speciaal voor onze groep
  • Een enorme verrijking van je L&D netwerk

De prijs voor deze reis is op aanvraag.

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in een zeer interactief en leuk leerevenement en in nieuwe benaderingen van leren en het geven van trainingen? Ga dan met ons mee op reis en neem dan deel aan een Performance Journey naar DevLearn 2024 in Las Vegas!

Het programma van de reis wordt in de loop van 2024 bekend gemaakt. Houd deze website in de gaten voor meer informatie. Heb je vragen of heb je de intentie om mee te gaan op deze reis, neem dan contact met ons op via info@xprtise.com of reserveer jouw plek via het onderstaande formulier.

Meld je aan voor de reis

Reserveer een plek via onderstaand formulier.

The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden Privacy statement Accepteer cookies