5 Moments of Need®-opleiding voor de Zorg

In samenwerking met Profportaal Zorg (PPZ)

Dinsdag 1 oktober 2024

5 Moments of Need®-opleiding voor de Zorg

Profportaal Zorg (PPZ) geeft zorgorganisaties die werkplekleren willen invoeren, of willen doorontwikkelen, graag een duwtje in de rug! Daarom organiseert PPZ samen met de 5 Moments of Need® Academy een opleiding, speciaal voor de zorg. Tijdens deze 5 Moments of Need® Designer opleiding leer je in ongeveer vier maanden tijd alle ins en outs van de methodologie, ontwikkeld door Conrad Gottfredson en Bob Mosher. In een groep van maximaal zestien L&D professionals uit de zorg, werk je toe naar het behalen van het 5 Moments of Need® Designer Certificaat.

Je leert  een ontwerp te maken voor een werkplekleeroplossing waarbij het leren ín het werkproces gefaciliteerd wordt. Door de inzet van de 5 Moments of Need® methodologie richt je opleiden zo in dat leren geen op zichzelfstaand moment, maar een continue reis wordt. Leren en werken worden één.

De eerstvolgende opleiding voor de zorg start op maandag 1 oktober 2024. 

  • Grasso, Den Bosch & Virtueel
  • 10:00 - 12:00
  • € 2.695 excl. btw,-
Meer informatie Download brochure
The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden Privacy statement Accepteer cookies