Performance Journey Learning 2024 | 2 t/m 8 december

Naar Washington & Orlando - Verenigde Staten

2 t/m 8 december 2024

Een bezoek aan Learning 2024 gecombineerd met diverse bedrijfsbezoeken in Washington

Deze Performance Journey gaat naar het Learning 2024 event, dat plaats vindt in Orlando van 4 tot en met 6 december 2024. Voorafgaand aan dit congres reizen we naar Washington waar we een aantal bedrijven gaan bezoeken. We zijn momenteel in gesprek met de Amerikaanse Marine en de Amerikaanse Politie. Meer informatie hierover wordt binnenkort bekend gemaakt. Deze bedrijfsbezoeken zijn een meerwaarde voor jouw reis, want je krijgt een kijkje in de keuken van grote Amerikaanse bedrijven.

Het Learning 2024 event is de 'must do' conferentie voor L&D-professionals die up to date willen blijven in dit vakgebied. Met meer dan 2.000 lerende collega's van over de hele wereld verdiepen we ons in de mogelijkheden van leren en ontwikkelen op de werkplek. Samen met alle sprekers die bij dit programma betrokken zijn, zorgen we dat je met veel nieuwe inzichten en ervaringen aan het einde van de reis naar huis gaat.

Waarom deelnemen?

De Performance Journey naar Learning 2024 in Orlando wordt georganiseerd voor L&D-, training- en HR-professionals die verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de ontwikkeling van werknemers in organisaties of de organisatie prestaties binnen Europese bedrijven.

Wil jij effectief en efficiënt bijdragen aan de informatie die medewerkers nodig hebben, waar en wanneer ze die nodig hebben? Én wil je dit bespreken met- en leren van andere collega's? Dan is deze reis interessant voor jou!

We combineren Learning2024 met -voorafgaand aan het congres- diverse bedrijfsbezoeken in Washington met aansprekende sprekers uit deze omgeving. Hoe zien zij de markt, wat is voor hen belangrijk, waar lopen zij tegen aan en wat voor oplossingen gebruiken zij? Je krijgt hierdoor echt een kijkje in hun 'learning keuken', een unieke kans.

Wat biedt Learning 2024?

Learning 2024 staat bekend als internationale conferentie op het gebied van leren en ontwikkelen met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van interactieve video, learning analytics, werkplekleeroplossingen en adaptief leren. Het event biedt verschillende interessante keynote sprekers, een verscheidenheid aan sessies gericht op strategie en technologie en een nieuw netwerk aan L&D contacten. 

Ons aanbod

De Performance Journey is een complete reis. Inbegrepen:

  • Introductie en informatieve bijeenkomst in NL
  • De vluchten van en naar Amsterdam en in de VS
  • Vervoer van en naar luchthavens in de VS
  • Hotelovernachtingen in Washington en Orlando
  • Deelname aan het Learning 2024 event
  • Welkomstdiner bij aankomst
  • Ontbijt gedurende de hele reis
  • Workshops speciaal voor onze groep
  • Een enorme verrijking van je L&D netwerk

De prijs voor deze reis is op aanvraag. 

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in een zeer interactief en leuk leerevenement en in nieuwe benaderingen van leren en het geven van trainingen? Ga dan met ons mee op reis en neem dan deel aan een Performance Journey naar Learning 2024!

Het programma van de reis wordt in de loop van 2024 bekend gemaakt. Houd deze website in de gaten voor meer informatie. Heb je vragen of heb je de intentie om mee te gaan op deze reis, neem dan contact met ons op via info@xprtise.com of reserveer jouw plek via het onderstaande formulier.

Meld je aan voor de reis

Reserveer een plek via onderstaand formulier.

The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden Privacy statement Accepteer cookies