Performance Journey

Studiereizen voor L&D professionals

Performance Journey goes Dutch in Ermelo DevLearn 2024 in Las Vegas Learning 2024 in Orlando

Ontstaan Performance Journey reis

Alfred Remmits' passie draait om mensen en leren. Na meer dan 25 jaar betrokken te zijn geweest bij het leerproces, is hij ervan overtuigd dat we ons moeten heroriënteren op de niet-formele kant van het leren, in plaats van de meeste van onze investeringen (de literatuur spreekt over 60-70%) te verspillen aan traditionele klassikale training of conventionele e-learning.

Performance Support
In de afgelopen 15 jaar richtte hij zich op het bouwen van Performance Support oplossingen die de prestaties van de medewerkers van de bedrijven, waar hij deze oplossingen had ingezet, echt hebben verbeterd. Na het inzetten van meer dan 1.000 Performance Support projecten voor grote- en middelgrote bedrijven over de hele wereld, kan hij stellen dat een "True Performance Support Solution" de effectiviteit van de totale leerinvesteringen drastisch zal verhogen. Naast zijn focus op het implementeren van Performance Support oplossingen, is hij gespecialiseerd op het gebied van ROI metingen. Hij is dan ook zeer betrokken geweest bij Learning ROI metingen en de daarbij horende analytische discussie.

Masie's Learning event
Na het bijwonen van Masie's Learning event voor meer dan 25 keer, besloot hij om in 2014 een Europese reis voor Learning & Development professionals uit Nederland te organiseren. Een grote groep collega's uit verschillende regio's en industrieën heeft zich sindsdien al bij deze Performance Journey reizen aangesloten.

    

Compilaties van onze Performance Journey's naar Learning 2019 en 2022.

The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden Privacy statement Accepteer cookies