Download het eBook 'The 5 Moments of Need | A Performance-First Approach'

Het eBook informeert en inspireert je om alles te omarmen wat de 5 Moments of  Need® (5MoN) en workflow learning je organisatie en jou als lerende professional kunnen bieden. Het neemt je mee in waarom en hoe workflow learning je organisatie (en je leerfunctie) ten goede komt, definieert duidelijk wat het wel (en niet) is, geeft voorbeelden van hoe workflow learning eruit ziet in elk van de 5 Moments of Need®, het legt de meetbare impact van het 5MoN-framework uit, én legt uit wat er nodig is voor een succesvolle implementatie.

Wetende dat verandering nooit gemakkelijk is, is het de overtuiging van Bob en Conrad dat workflow learning dé verandering is die elke organisatie moet maken om te slagen in de steeds veranderende wereld van vandaag. Bob: "Laten we de dialoog gaandehouden...  De tijd is daar om de overstap te maken van een training naar een performance mindset!"

 

Vul hieronder je e-mail adres in, en ontvang direct de mogelijkheid om het eBook te downloaden.

Aan de slag

Ook aan de slag met werkplekleren en de  5 Moments of Need®?

 

The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden Privacy statement Accepteer cookies