5 Moments of Need® Introductie Workshop

Krijg grip op werkplekleren op basis van de 5 Moments of Need® methodologie

Ja, ik doe mee

Ben je geïnteresseerd in het verkorten van inwerktijd? Wil je de prestaties van jouw medewerkers verhogen? Fouten door menselijke handelen verminderen? En minder kosten maken voor opleiden en ontwikkelen? Doe dan mee met de 5 Moments of Need® Introductie Workshop en krijg op een laagdrempelige manier ‘feeling’ met de mogelijkheden van de methodologie.

Wat leer je?

In de Introductie Workshop leer je kansen en uitdagingen voor de implementatie van werkplekleren in de eigen organisatie te identificeren. Na de workshop ben je in staat om, op basis van de 5 Moments of Need® methodologie, deze kansen en uitdagingen toe te lichten en te onderbouwen naar de achterban.

De bijeenkomsten vinden virtueel plaats onder begeleiding van ervaren Nederlandstalige 5 Moments of Need® consultants. De eerstvolgende Introductie Workshop start op 24 september 2024, met een doorlooptijd van anderhalve maand.

Planning september - november 2024

De workshop bestaat uit drie online sessies van anderhalf uur. Er dient rekening gehouden te worden met een ongeveer gelijke belasting aan voorbereiding en uitwerking van de opdrachten. 

Wat deelnemers vinden...

Meer weten of aanmelden?

De kosten van deze Introductie Workshop bedragen: €295,00 (exclusief btw) per deelnemer. Meld je aan door jouw contactgegevens achter te laten in onderstaand formulier. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Maatwerk opties voor een in-company traject zijn bespreekbaar. Wil je meer weten over deze workshop of heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@5momentsofneed.nl.

The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden Privacy statement Accepteer cookies