Performance Journey Orlando, Learning 2023

December 2023

Een bezoek aan Learning 2023 gecombineerd met een bedrijfsbezoek L&D event in Orlando

Het Learning 2023 event is de 'must do' conferentie voor L&D-professionals die up to date willen blijven in dit vakgebied. Met meer dan 2.000 lerende collega's van over de hele wereld verdiepen we ons in de mogelijkheden van leren en ontwikkelen op de werkplek. Samen met alle sprekers die bij dit programma betrokken zijn, zorgen we dat je met veel nieuwe inzichten en ervaringen aan het einde van de reis naar huis gaat.

Naast het officiële programma organiseren we jaarlijks privésessies met verschillende internationale L&D professionals, waaronder onze beroemde zondagochtend sessie waar Bob Mosher en andere interessante sprekers de Europese deelnemers zullen ontmoeten. Het delen van nieuwe ideeën en gedachten met deelnemers van onze Europese Performance Journey maakt het allemaal compleet.

We zijn voornemens om Learning 2023 te combineren met een aantal bedrijfsbezoeken in Orlando met aansprekende sprekers uit deze omgeving. Hoe zien zij de markt, wat is voor hen belangrijk, waar lopen zij tegen aan en wat voor oplossingen gebruiken zij?


Ben jij geïnteresseerd bent in een zeer interactief en leuk leerevenement en in nieuwe benaderingen van leren en het geven van trainingen? Neem dan deel aan een Performance Journey naar Learning 2023!

Up to date blijven met alle nieuwe updates? Stuur een mail naar Info@5momentsofneed.nl!

 

The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden Privacy statement Accepteer cookies