Performance Journey Learning 2023

Orlando - Verenigde Staten

3 t/m 8 december 2023

Bekijk het programma

Een bezoek aan Learning 2023 gecombineerd met bedrijfsbezoeken in Orlando

Deze Performance Journey gaat naar het Learning 2023 event, dat plaats vindt in Orlando van 4 tot en met 7 december 2023. Dit jaar combineren we het Learning 2023 event met een aantal bedrijfsbezoeken in Orlando. Een meerwaarde voor jouw reis, want je krijgt een kijkje in de keuken van grote Amerikaanse bedrijven.

Het Learning 2023 event is de 'must do' conferentie voor L&D-professionals die up to date willen blijven in dit vakgebied. Met meer dan 2.000 lerende collega's van over de hele wereld verdiepen we ons in de mogelijkheden van leren en ontwikkelen op de werkplek. Samen met alle sprekers die bij dit programma betrokken zijn, zorgen we dat je met veel nieuwe inzichten en ervaringen aan het einde van de reis naar huis gaat.

 

 

Waarom deelnemen?

De Performance Journey naar Learning 2023 in Orlando wordt georganiseerd voor L&D-, training- en HR-professionals die verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de ontwikkeling van werknemers in organisaties of de organisatie prestaties binnen Europese bedrijven.

Wil jij effectief en efficiënt bijdragen aan de informatie die medewerkers nodig hebben, waar en wanneer ze die nodig hebben? Én wil je dit bespreken met- en leren van andere collega's? Dan is deze reis interessant voor jou!

We combineren Learning 2023 met diverse bedrijfsbezoeken in Orlando. Hoe zien zij de markt, wat is voor hen belangrijk, waar lopen zij tegen aan en wat voor oplossingen gebruiken zij? Je krijgt hierdoor echt een kijkje in hun 'learning keuken', een unieke kans. Op dit moment zijn we in gesprek met Jetblue Airlines en Disney University en houden je via deze pagina op de hoogte.

Wat biedt Learning 2023?

Learning 2023 staat bekend als internationale conferentie op het gebied van leren en ontwikkelen met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van interactieve video, learning analytics, werkplekleeroplossingen en adaptief leren. Het event biedt verschillende interessante keynote sprekers, een verscheidenheid aan sessies gericht op strategie en technologie en een nieuw netwerk aan L&D contacten. 

Ons aanbod

De Performance Journey is een complete reis. Inbegrepen:

  • Introductie en informatieve bijeenkomst in NL
  • De vluchten van en naar Amsterdam en in de VS
  • Vervoer van en naar luchthavens in de VS
  • Hotelovernachtingen in Orlando
  • Deelname aan het Learning 2023 event
  • Welkomstdiner bij aankomst
  • Ontbijt gedurende de hele reis
  • Workshops speciaal voor onze groep
  • Een enorme verrijking van je L&D netwerk

 

We bezoeken deze week optioneel het Space Center Cape Canaveral of je kunt een bezoek brengen aan een Disneypark o.l.v. onze 'Disney expert' Mark Visser.

 

Bekijk het programma Reserveer een ticket

Vervoer en verblijf

Samen met de Performance Journey deelnemers vlieg je op 3 december naar Orlando. We verblijven dit jaar in het Hilton hotel gelegen naast Disney Springs.

Wij nemen alle organisatie hiervan uit handen. Je ontvangt van ons één prijs voor de vliegreis, het verblijf en deelname aan de de Performance Journey Learning 2023. Op vrijdag 8 december vliegen we weer terug naar Amsterdam Schiphol.

Prijs n.n.b.

Neem bij vragen contact met ons op.

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in een zeer interactief en leuk leerevenement en in nieuwe benaderingen van leren en het geven van trainingen? Ga dan met ons mee op reis en neem dan deel aan een Performance Journey naar Learning 2023!

Meld je aan voor de reis

Reserveer een plek via onderstaand formulier.

The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden Privacy statement Accepteer cookies