Performance Journey Las Vegas

Las Vegas & Chicago - Verenigde Staten

Zondag 22 oktober tot zaterdag 28 oktober 2023

Bekijk het programma

Een bezoek aan DevLearn 2023 gecombineerd met bedrijfsbezoeken in Chicago

Deze Performance Journey gaat naar het DevLearn event, dat plaats vindt in Las Vegas van 25 tot en met 27 oktober 2023. Deze trip combineren we dit jaar met een bezoek aan de stad Chicago.

DevLearn Conference & Expo, 25 - 27 oktober 2023, is de plek om de toekomst van leertechnologieën te verkennen en te zien waar onze branche naartoe gaat. Als een van de grootste L&D-conferenties in Noord-Amerika zal DevLearn je energie geven, inspireren en je het inzicht geven dat je nodig hebt om je leerprojecten tot leven te brengen!

 

Waarom deelnemen

De Performance Journey naar DevLearn 2023 in Las Vegas wordt georganiseerd voor L&D-, training- en HR-professionals die verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de ontwikkeling van werknemers in organisaties of de organisatie prestaties binnen Europese bedrijven.

Wil jij effectief en efficiënt bijdragen aan de informatie die medewerkers nodig hebben, waar en wanneer ze die nodig hebben? Én wil je dit bespreken met- en leren van andere collega's? Dan is deze reis interessant voor jou!

We combineren DevLearn met een bezoek aan Chicago waar we een event organiseren met aansprekende sprekers uit deze omgeving. Hoe zien zij de markt, wat is voor hen belangrijk, waar lopen zij tegen aan en wat voor oplossingen gebruiken zij? We zijn bezig om een bezoek aan de nieuwe Hamburger University van McDonalds te organiseren.

Wat biedt DevLearn?

DevLearn 2023 biedt verschillende interessante keynote sprekers, een verscheidenheid aan sessies gericht op strategie en technologie en een nieuw netwerk aan L&D contacten. Breid uw kennis uit door deel te nemen aan de workshops! Elke sessie wordt geleid door topprofessionals om u de kennis en het vertrouwen te geven om uit te blinken in uw volgende L&Dproject. Het evenement stelt deelnemers in staat om actief deel te nemen aan discussies met collega's over de meest actuele onderwerpen op het gebied van Learning & Development!

Keynote sprekers tijdens DevLearn zijn o.a.

Phil Rosenthal: Creator, writer, and producer of Everybody Loves Raymond, and Netflix’s Somebody Feed Phil
Chef Jeff Henderson: Award winning chef and New York Times bestselling author
Josh Linkner: Entrepreneur, venture capitalist, and New York Times bestselling author
Michelle Poler: Founder and author, Hello Fears

Ons aanbod

De Performance Journey is een complete reis. Inbegrepen:

  • Introductie en informatieve bijeenkomst in NL
  • De vluchten van en naar Amsterdam en in de VS
  • Vervoer van en naar luchthavens in de VS
  • Hotelovernachtingen in Chicago en Las Vegas
  • Deelname aan het DevLearn event 2023
  • Welkomstdiner bij aankomst
  • Ontbijt gedurende de hele reis
  • Workshops speciaal voor onze groep
  • Een enorme verrijking van je L&D netwerk
Bekijk het programma Reserveer een ticket

Vervoer en verblijf

Samen met de Performance Journey deelnemers vlieg je op 22 oktober naar Chicago. We verblijven daar twee nachten in het Eurostars Magnificent Mile Chicago hotel. Vervolgens vliegen we op dinsdag gezamenlijk naar Las Vegas. We verblijven daar van dinsdag tot en met vrijdag in het Mirage Hotel in Las Vegas. Een prachtig hotel in een unieke stad.

Wij nemen alle organisatie hiervan uit handen. Je ontvangt van ons één prijs voor de vliegreis, het verblijf en deelname aan de de Performance Journey DevLearn 2023. Op vrijdag 27 oktober vliegen we weer terug naar Amsterdam Schiphol, waar we zaterdagochtend 28 oktober aankomen.

Prijs vanaf €4.995,00 euro excl. btw. 

Neem bij vragen contact met ons op.

Meer informatie

Deze Performance Journey reis wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners Xprtise, Drillster en hihaho.

Meld je aan voor de reis

Reserveer een plek via onderstaand formulier.

The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden Privacy statement Accepteer cookies