Kennis is een product: Het gebruik van THRIVE LXP in alle moments of need bij World Wide Lighting

Dinsdag 30 november, 10:00

Woensdag 1 december, 11:00

Sprekers

  • Alex Volleman (World Wide Lighting)
  • Ronny Lohuis (The Courseware Company)

Inhoud workshop

Het hebben van kennis is een strategisch voordeel in de wereld van de led-verlichting. Deze kennis moet ontwikkeld en ontsloten worden, op elk moment en voor alle medewerkers. Nieuwe medewerkers, medewerkers die weer terug komen, veranderende producten, direct reactie op klantvragen. Kennis is een product en die kennis moet op elk moment beschikbaar zijn voor de lerende. In het voorjaar van 2021 is door World Wide Lighting hier THRIVE LXP voor geselecteerd en geïmplementeerd.

World Wide Lighting is een leverancier en adviseur voor led-verlichting, opererend in 15 landen met 24 webshops. In deze sessie zal Alex Volleman,  Hoofd HR, aangeven hoe de kennis wordt ontsloten via THRIVE LXP en hoe ze hier continue aan blijven werken. Welke keuze maak je om medewerkers te verplichten of te verleiden? Hoe ga je om met trainen en opleiden én met leren tijdens je werk.

The Courseware Company heeft THRIVE LXP in enkele weken bij WWL kunnen neerzetten en ondersteunt WWL in het gebruik ervan. Het gebruik van één platform voor Q&A en discussie, productkennis en inhoud en initiële training (zowel online, practica, webinars als klassikale trainingen) geeft een voordeel voor de organisatie en de gebruiker en versterkt het belang van leren voor iedereen.

Na afloop van de sessie neem je de volgende kennis mee

  • LED verlichting is een seizoensgebonden product.
  • Een LXP kan worden ingezet voor Just in Case én Just in time leren, en kan zo ondersteunen in alle 5 moments of need.
  • Kennis is een product, hoe zorgen we dat deze kennis vanuit de organisatie weer in de organisatie komt?
  • Continue verbeteren is de sleutel tot een succesvolle implementatie.

 

 

 

The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden Privacy statement Accepteer cookies