Gepersonaliseerd leren als onderdeel van een leer ecosysteem

Dinsdag 30 november, 11:00

Woensdag 1 december, 10:00

Sprekers

  • François Walgering

Over de sessie

StreamLXP is onderdeel van het NLV Leer Ecosysteem en is bekend als het intelligente Learning Experience Platform (LXP) waarmee Gepersonaliseerd Leren mogelijk wordt gemaakt.

Gepersonaliseerd Leren activeert de lerende om zelf aan de slag te gaan en een Learning Journey, met maar liefst 44 verschillende soorten Learning Experiences, te creëren die het beste bij aansluit op zijn individuele behoefte. StreamLXP stimuleert niet alleen het zelfsturend leren, maar focust ook op skills en helpt de lerende bij een succesvolle ontwikkeling van gewenste vaardigheden door middel van gepersonaliseerde aanbevelingen.

Door Gepersonaliseerd Leren te activeren middels StreamLXP, wordt de eerste stap gezet naar de ontwikkeling van het NLV Leer Ecosysteem. Naarmate de wensen en behoeften van een organisatie op het gebied van innovatieve leeroplossingen groeien, kan het NLV Leer Ecosysteem uitgebreid worden.

Gedurende de workshop:

  • Duiken we in op de definitie van Gepersonaliseerd Leren en het NLV Leer Ecosysteem
  • Leggen we het verschil uit tussen een LMS en LXP
  • Laten we zien hoe je Gepersonaliseerd Leren mogelijk maakt met StreamLXP
  • Laten we zien hoe je als organisatie kunt groeien met het NLV Leer Ecosysteem
  • Delen we best practices van onze klanten

Over de spreker

François Walgering is eigenaar en Learning Innovator bij Next Learning Valley. Als platformaanbieder en implementatiepartner van StreamLXP, houdt François zich dagelijks bezig met het innoveren van leren, en met name op het gebied van gepersonaliseerd leren, sociaal leren en learning analytics. Daarnaast ontwikkelt François binnen Next Learning Valley verschillende tools die de leerervaring verbeteren of de L&D’er ondersteunen in hun rol.

In 2017 werd François uitgeroepen tot ‘Learning Innovator’ van het jaar in Nederland.

Maak kennis met François via: https://www.linkedin.com/in/francoiswalgering/

Na afloop van de sessie neem je de volgende kennis mee

Na het volgen van de sessie zullen de deelnemers kennis hebben gemaakt met ons leerconcept Gepersonaliseerd Leren en de bijbehorende technologie: StreamLXP. De voordelen van Gepersonaliseerd Leren worden gedeeld waarbij de focus ligt op de impact voor de gehele business.

Daarnaast wordt de deelnemer geïntroduceerd aan het unieke NLV Leer Ecosysteem. Als exclusieve reseller van Learning Pool producten, hebben wij een Leer Ecosysteem kunnen creëren dat future proof is en impact garandeerd. Het delen van dit Leer Ecosysteem zal de deelnemer triggeren om zijn of haar leeromgeving te evalueren.

 

The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden Privacy statement Accepteer cookies