Opzetten van een interne Academie

Dinsdag 30 november, 10:00

Woensdag 1 december, 10:00

Sprekers

  • Babette Bajema (ICM)
  • Marijne Smit

Over de sessie

Waar kijk je naar als je een interne Academie gaat ontwerpen? Wie betrek je erbij? Als directeur, manager HR of opleidingsadviseur ben je de architect van de bedrijfsacademie. Je ontwerpt en creëert een plek waar van én met elkaar geleerd wordt. Maar hoe richt je dat in zodat het bijdraagt aan de organisatiedoelen? En bij welke organisatorische zaken moet je stilstaan? Vanuit opgedane ervaringen in de praktijk hebben we 9 stappen geformuleerd die je helpen om een interne Academie op een duurzame manier vorm te geven. Met behulp van de speciaal ontwikkelde quickscan ontdek je welke stappen je binnen jouw organisatie kan zetten. En geloof ons, dat is voor iedere organisatie anders. We delen samen met de opleidingsadviseur van Nictiz onze reis; hoe een interne Academie opgezet kan worden en waar we tegenaan zijn gelopen aan de hand van de 9 stappen. 

Na afloop van de sessie neem je de volgende kennis mee

 Tijdens deze sessie krijg je inzicht in:

  • Hoe je de 9 factoren kan gebruiken om een interne academie in te richten
  • Casuisitieken uit de praktijk ter inspiratie
  • Lessons learned van een recente Academie
  • Een Academie quickscan die je bij je eigen organisatie of klant in kan zetten

Over de ICM

Sinds 2003 is ICM opleidingen & trainingen uitgegroeid tot een toonaangevend opleidingsinstituut en een unieke speler in de wereld van leren en ontwikkelen. Met onze kernwaarden kwaliteit, resultaat, persoonlijke aandacht én plezier hebben wij laten zien dat het mogelijk is om vanuit een mensgerichte benadering resultaatgericht en succesvol te zijn. 

Elke organisatie waar we een thema aanpakken, iedere leidinggevende die we helpen ontwikkelen, iedere werknemer die we begeleiden, elke professional die we voorzien van de laatste kennis, helpen we groeien. Dat is onze belofte en daar zijn we trots op!

 

The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden Privacy statement Accepteer cookies