Boekpresentatie Katja Schipperheijn

The Learnscape

Dinsdag 30 november, 13:00

The Learnscape

Een organisatie future-proof maken is hoe langer hoe complexer en urgenter. Bedrijfsvoering is geen kwestie meer van uitdagingen die op je pad komen het hoofd te bieden, maar veel meer van er op vooruit te lopen. Dat kan alleen als je de juiste mensen, met de juiste set aan competenties, op de juiste plek hebt. Want ook in de context van intelligente samenwerkingen in een mens en machine verhaal is inzetten op de kennis en de vaardigheden van je mensen wat het verschil zal maken.In The learnscape zoomt Katja Schipperheijn in op leerstrategieën die wendbaar ingezet worden in steeds virtuelere werelden. Hoe bouw je als onderneming een “learnscape”, een klimaat waar de leertechnieken zijn afgestemd op voortdurende interactie met de wereld daarbuiten, het ecosysteem? En waarom is het absoluut cruciaal dat je als onderneming een levenslang leren mindset binnen je organisatie op die manier benadert?

TheLearnScape is de plek waar innovatie, datagerichtheid, ecosysteemdenken, growth mindset en employee engagement elkaar ontmoeten. Het is de enige denkbare organisatie om in deze onvoorspelbare tijden overeind te blijven.


 

The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden Privacy statement Accepteer cookies