Performance Journey 2021

GOES DUTCH

Uniek event met top sprekers

Performance Journey 2021 GOES DUTCH!

We blijven in ons prachtige eigen landje op locatie De Heerlickheijd van Ermelo, waar je verder wordt ingewijd en opgeleid in onderwerpen als werkplekleren, de 5 Moments of Need, Performance Support, Adaptief Leren en Learning Analytics. Je ontmoet je niet alleen een grote groep L&D’ers die je netwerk enorm zullen verbreden, maar je krijgt ook de laatste updates van leiders op het gebied van Learning en Development zoals Elliott Masie en Donald Clark. Je hebt de mogelijkheid om CLO’s van organisaties als Amazon, Colgate en Walmart al je vragen te stellen én je wordt door de workshops van verschillende Nederlandse L&D bedrijven meegenomen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van interactieve video, learning analytics, werkplekleeroplossingen en adaptief leren. 

Tijdens de panel discussie zullen we aan de slag gaan met de thema’s die leven onder de deelnemers. Je kunt hier dus veel uithalen, als je er ook veel instopt!

Je gaat naar huis met een concrete actielijst, een waslijst aan ideeën en verschillende (virtuele) vervolgafspraken met inspirerende L&D collega’s.

Sprekers die we nu al bekend kunnen maken zijn:

  • Elliott Masie
  • Bob Mosher
  • Donald Clark
  • Brandon Carson (Walmart)
  • Mark Wagner (The Hartford)
  • Frank Nguyen (Amazon)
  • Brad Watt (Colgate)

Ben jij geïnteresseerd in een zeer interactief en leuk leerevenement en in nieuwe benaderingen van leren en het geven van trainingen? Neem dan deel aan een Performance Journey Goes Dutch 2021!

Sponsoren en partners

Sponsoren en partners van de Performance Journey Goes Dutch zijn:

 

The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden Privacy statement Accepteer cookies