Performance Journey

Studiereizen voor L&D professionals

Ontstaan Perfomance Journey reis

Alfred Remmits' passie draait om mensen en leren. Na meer dan 25 jaar betrokken te zijn geweest bij het leerproces, is hij ervan overtuigd dat we ons moeten heroriënteren op de niet-formele kant van het leren, in plaats van de meeste van onze investeringen (de literatuur spreekt over 60-70%) te verspillen aan traditionele klassikale training of conventionele e-learning.

In de afgelopen 15 jaar richtte hij zich op het bouwen van Performance Support oplossingen die de prestaties van de medewerkers van de bedrijven, waar hij deze oplossingen had ingezet, echt hebben verbeterd. Na het inzetten van meer dan 1000 Performance Support projecten voor grote en middelgrote bedrijven over de hele wereld kan hij echt stellen dat een "True Performance Support Solution" de effectiviteit van de totale leerinvesteringen drastisch zal verhogen. Naast zijn focus op het implementeren van Performance Support oplossingen, is hij gespecialiseerd op het gebied van ROI metingen. Hij is dan ook zeer betrokken geweest bij Learning ROI metingen en de daarbij horende analytische discussie.

Na het bijwonen van Masie's Learning voor meer dan 25 keer, besloot hij om in 2014 een Europese reis voor Learning and Development professionals te organiseren. Een grote groep collega's uit verschillende regio's en industrieën heeft zich sindsdien al bij de Performance Journey aangesloten.

 

Compilatie van onze Performance Journey naar Learning 2019

Performance Journey Goes Dutch!

Door de covid-19 situatie zijn we helaas genoodzaakt de drie Performance Journeys van 2020 naar de USA te annuleren. Maar veel interesse is er wel. We krijgen belletjes en mailtjes van oud- en nieuwe deelnemers met de vraag of we een Journey gaan organiseren. JA DAT GAAN WE!

Maar door de huidige maatregelen pas in 2021. Performance Journey 2021 GOES DUTCH. We blijven dus in ons prachtige eigen landje en zorgen er voor dat topsprekers en de CEO’s en CLO’s van grote internationale bedrijven aan ons event deelnemer via een virtuele verbinding.

Door op maandmiddag al aan te komen op locatie en pas woensdag voor de lunch weer te vertrekken, hopen we de ‘sfeer’ van de Performance Journeys van 2014 tot en met 2019 op zijn minst te evenaren.

Waarom deelnemen?

De Performance Journey reizen worden georganiseerd voor L&D-, training- en HR-professionals die verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de ontwikkeling van werknemers in organisaties of de organisatie prestaties binnen Europese bedrijven.

Als jij effectief en efficiënt wilt bijdragen aan de informatie die medewerkers nodig hebben, waar en wanneer ze die nodig hebben én je wilt dit bespreken met en leren van andere collega's, dan zijn onze reizen interessant voor jou!

Samen met duizenden lerende collega's van over de hele wereld zullen we ons richten op de impact van steeds grotere zakelijke uitdagingen en hoe deze veranderingen en verschuivingen in ons werk veranderingen in het leren teweegbrengen.

Werk jij als Learning- Professional, Manager of Director, HR- of Talent Professional, Content- Developer of Producer, Technologie of IT specialist met een focus op leren? Meld je nu dan aan voor een van onze studiereizen!

 

 

 

The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden Privacy statement Accepteer cookies