Video's & Artikelen

De toegevoegde waarde van de 5 Moments of Need®

Leer via diverse filmpjes en artikelen meer over hoe (en waarom) je je leer- en contentstrategie kunt optimaliseren om de "moments of need" van medewerkers optimaal te benutten. Daarnaast wordt er tweewekelijks een podcast uitgebracht. Deze podcasts helpen je om de theorie achter de 5 Moments of Need® methodologie beter de begrijpen en in te zetten.

 

Werkplekleren bij Aviko

In deze video wordt uitgelegd wat de vraag was, hoe een werkplekleer oplossing bijdraagt. Bekijk onderstaand filmpje voor extra uitleg over Aviko’s werkplekleeroplossing ‘@tje’.

Werkplekleren bij de Nederlandse Politie

Het is voor de politie noodzakelijk om leren en ontwikkelen op een nieuwe manier in te vullen; zowel kennis als vaardigheden kunnen namelijk snel verouderen. De pilot is uitgewerkt voor de (nieuwe) opleiding van Officier van Dienst Recherche (OvD-R). Deze opleiding wordt aangeboden aan politiefunctionarissen die momenteel werkzaam zijn -of in de nabije toekomst te werk worden gesteld- in de rol van OvD-R. Kennis en kunde uit het opsporingsproces staan centraal en de opleiding richt zich op sturing en coördinatie bij incidenten.

The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden v Accepteer cookies