Performance Journey Learning 2022

Orlando

Een bezoek aan Learning 2022 gecombineerd met bedrijfsbezoeken in New York

Het Learning 2022 event is de 'must do' conferentie voor L&D-professionals die up to date willen blijven in dit vakgebied. Met meer dan 2.000 lerende collega's van over de hele wereld verdiepen we ons in de mogelijkheden van leren en ontwikkelen op de werkplek. Samen met alle sprekers die bij dit programma betrokken zijn, zorgen we dat je met veel nieuwe inzichten en ervaringen aan het einde van de reis naar huis gaat.

Naast het officiële programma organiseren we privésessies met verschillende internationale L&D professionals, waaronder onze beroemde zondagochtend sessie waar Bob Mosher en andere interessante sprekers de Europese deelnemers zullen ontmoeten. Het delen van nieuwe ideeën en gedachten met deelnemers van onze Europese Performance Journey maakt het allemaal compleet.

Dit jaar combineren we Learning 2022 met een bezoek aan New York, waar we een 1 daags evenement zullen organiseren met aansprekende sprekers uit New York en omgeving. Hoe zien zij de markt, wat is voor hen belangrijk, waar lopen zij tegen aan en wat voor oplossingen gebruiken zij?


Ben jij geïnteresseerd bent in een zeer interactief en leuk leerevenement en in nieuwe benaderingen van leren en het geven van trainingen? Neem dan deel aan een Performance Journey naar Learning 2022!

Up to date blijven met alle nieuwe updates? Stuur een mail naar Info@5momentsofneed.nl!

The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden v Accepteer cookies