5 Moments of Need® Certificeringsprogramma

Tijdens deze opleiding leer je alle ins en outs van de 5 Moments of Need® methodologie kennen en ontwikkel je leeroplossingen die zowel het formele leren (de ‘10’ in 70:20:10) als ook de ondersteuning van effectieve prestaties op de werkvloer (de ‘70 en 20’) omvatten.

Download de Brochure

Learning & Development-professionals worden in hun dagelijkse praktijk steeds vaker geconfronteerd met de noodzaak om het leren te innoveren door een belangrijk deel van het leren te verplaatsen van het formele leer-model (klassikaal en e-learning) naar het leren op de werkplek.

Termen als 70:20:10, werkplekleren en Performance Support worden binnen de L&D-afdelingen van Belgische bedrijven en organisaties steeds vaker gebruikt. De uitdaging voor L&D-professionals zit ‘m in het “hoe”; wat is de juiste methodologie om daadwerkelijk op een succesvolle wijze werkplekleer oplossingen te ontwikkelen, die het gehele 70-20-10 spectrum afdekken?

Ben je benieuwd hoe je:

  • Instructietijd met 30% - 50% vermindert
  • Werkonderbrekingen en onnodige zoektijd vermindert
  • De vindbaarheid van beschikbare bronnen voor medewerkers verhoogt terwijl ze aan het werk zijn
  • Presteren ondersteunt en efficiëntie verbetert
  • Betekenisvolle data analyseert en rapporteert

Dan is deze opleiding iets voor jou!

5 Moments of Need Methodologie

De 5 Moments of Need® is een instructioneel ontwerp & performance support methodologie waardoor medewerkers meer kunnen doen in minder tijd. Het is gebaseerd op de wetenschap van het beperkte menselijke geheugen en de realiteit dat het meest effectieve leren plaatsvindt tijdens het werken aan een taak, waar we deze 'Moments of Need' tegenkomen.

Deze opleiding is gebaseerd op de methodologie om opleidingen te ontwikkelen voor alle '5 Moments of Need®’, namelijk wanneer:

1. Je iets voor de eerste keer leert

2. Je meer wilt leren

3. Je probeert toe te passen en/of te onthouden

4. Er iets fout gaat

5. Er zaken veranderen

Wat Alumni zeggen:

Investering

De opleiding start in het tweede kwartaal van 2023. De opleiding bevat vijf live en tien virtuele sessies van ieder 2 uur. Naast het contactonderwijs ga je aan de slag met het vervaardigen van een Proof of Concept voor een project naar keuze.

Prijs per deelnemer € 2.750,- (vrij van BTW)

In-company opleidingen mogelijk op aanvraag

Aanmelden of meer weten?

Bent u geïnteresseerd in de Designer Course?   

Laat dan uw gegevens achter dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden v Accepteer cookies