De 5 Moments of Need® Academy Belgium

Leren op de werkplek verhoogt prestaties en verlaagt de tijd en kosten van formeel leren!

De opleidingen van de 5 Moments of Need® Academy Belgium bieden je het benodigde inzicht en reiken een concrete methodologie aan om direct mee aan de slag te gaan.

5 Moments of Need® Academy Belgium

De 5 Moments of Need Academy Belgium biedt verschillende mogelijkheden om meer te leren over werplekleren en het leeraanbod in uw organisatie effectiever te organiseren en beter te laten renderen. Schrijf u in voor een Webinar, opleiding of studiereis.

Ben jij een L&D professional en wil je zélf graag verder leren? Dan is dít je kans!

5 Moments of Need® Designer gecertificeerde opleidingen

De 5 Moments of Need® Academy Belgium biedt in samenwerking met de ontwikkelaars van de 5 Moments of Need® methodologie –Bob Mosher en Conrad Gottfredson– unieke opleidingen aan voor L&D professionals in België.

De gecertificeerde opleidingen geven innovatieve oplossingen en handvatten om 70:20:10 praktisch te implementeren en maken informeel leren op de werkplek écht mogelijk.

Het leren wordt binnen deze aanpak gekoppeld aan de performance van de medewerkers, waardoor het rendement van leren direct meetbaar wordt.

Meer weten

Wat onze klanten zeggen

5 Moments of Need® Webinar

Op donderdag 2 maart van 14.00u tot 15.00u organiseren we een gratis online webinar waarin Janine van Zoest en Pieter Allers u meenemen in een nieuwe kijk op werkplekleren. Een demo over de 5 Moments Of Need™ methodologie, een Q&A én een interessante praktijkcases komen aan bod.

 

 

Meer weten?

We komen graag met u in contact!

Wilt u eens sparren over de 5 Moments of Need methodologie en de mogelijkheden die deze in zich heeft voor uw organisatie? Bent u geïnteresseerd in de Journey, een workshop, een opleiding?  

Laat dan uw gegevens achter dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden v Accepteer cookies