De 5 Moments of Need® Academy Belgium

Leren op de werkplek verhoogt prestaties en verlaagt de tijd en kosten van formeel leren!

De opleidingen van de 5 Moments of Need® Academy Belgium bieden je het benodigde inzicht en reiken een concrete methodologie aan om direct mee aan de slag te gaan.

Lees meer over deze aanpak Bekijk het opleidingsaanbod

 

 

Hoe transformeer je het opleidingsaanbod aan je medewerkers en voeg je werkplekleeroplossingen toe aan formeel leren?

Hoe zorg je ervoor dat kennis en informatie écht relevant is voor de medewerker en de rol?

En hoe zorg je ervoor dat medewerkers leren op precies dát moment dat dit nodig is?

Ben jij een L&D professional en wil je zélf graag verder leren? Dan is dít je kans!

Live meeting Bob Mosher

Ontmoet de grondlegger van de 5 Moments of Need® methodologie Bob Mosher tijdens een live meeting in België. Leer van en ga in gesprek met dè expert op het terrein van werkplekleren.

de 5 Moments of Need® Webinars

Ontdek de 5 Moments of Need® methodologie tijdens deelname aan een van onze gratis webinars.

5 Moments of Need® Designer gecertificeerde opleidingen

De 5 Moments of Need® Academy Belgium biedt in samenwerking met de ontwikkelaars van de 5 Moments of Need® methodologie –Bob Mosher en Conrad Gottfredson– unieke opleidingen aan voor L&D professionals in België. De gecertificeerde opleidingen geven innovatieve oplossingen en handvatten om 70:20:10 praktisch te implementeren en maken informeel leren op de werkplek écht mogelijk. Het leren wordt binnen deze aanpak gekoppeld aan de performance van de medewerkers, waardoor het rendement van leren direct meetbaar wordt.

Bekijk het opleidingsaanbod

Save the date - De Performance Journey 2022

Het Learning 2022 event is de 'must do' conferentie voor L&D-professionals die up to date willen blijven in dit vakgebied. Met meer dan 2.000 lerende collega's van over de hele wereld verdiepen we ons in de mogelijkheden van leren en ontwikkelen op de werkplek. Samen met alle sprekers die bij dit programma betrokken zijn, zorgen we dat je met veel nieuwe inzichten en ervaringen aan het einde van de reis naar huis gaat.

Naast het officiële programma organiseren we privésessies met verschillende internationale L&D professionals, waaronder onze beroemde zondagochtend sessie waar Bob Mosher en andere interessante sprekers de Europese deelnemers zullen ontmoeten. Het delen van nieuwe ideeën en gedachten met deelnemers van onze Europese Performance Journey maakt het allemaal compleet.

Dit jaar combineren we Learning 2022 met een bezoek aan New York, waar we een 1 daags evenement zullen organiseren met aansprekende sprekers uit New York en omgeving. Hoe zien zij de markt, wat is voor hen belangrijk, waar lopen zij tegen aan en wat voor oplossingen gebruiken zij?


Ben jij geïnteresseerd bent in een zeer interactief en leuk leerevenement en in nieuwe benaderingen van leren en het geven van trainingen? Neem dan deel aan een Performance Journey naar Learning 2022!

 

The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden v Accepteer cookies