5 Moments of Need 'De Basis' workshops

Krijg inzicht in de 5 Moments of Need en de kansen die er liggen in de context van de eigen organisatie.

Meer weten?

De Basis workshops

In deze driedelige Basis workshopserie krijg je in korte tijd inzicht in de 5 Moments of Need Methodologie in de context van je eigen organisatie. Met de kennis die in de workshops aangereikt wordt ben je in staat om vast te stellen of werkplekleren bij jouw eigen organisatie past en hoe je ervoor kunt zorgen dat dit in de organisatie wordt toegepast. Het geeft je inzicht in de voordelen en handvatten om doelgericht werkplekleren bij je eigen organisatie in te gaan zetten. 

Voor wie?

De workshops geven inzicht in een gestructureerde manier om het werkproces vast te leggen, te optimaliseren, uniform te laten uitvoeren en taken en benodigde kennis te ondersteunen tijdens het werk in 2 klikken of 10 seconden.

De workshops zijn een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in: 

Inwerktijd verkorten;
Prestaties van je medewerkers verhogen;
Het verminderen van het maken van fouten door menselijk handelen;
en het verminderen van kosten voor opleiden & ontwikkelen.


Tijdsinvestering

De workshops bestaat uit drie virtuele sessies van 1,5 uur en vraagt voor en na de workshops voorbereidingstijd van maximaal 6 uur.

Programma

di 25 oktober - 15:00 - 16:30, Sessie 1: Werkplekleren en de 5 Moments of Need methodologie

di 1 november - 15:00 - 16:30, Sessie 2: Werkplekleren voor jouw organisatie opzetten

do 10 november - 15:00 - 16:30, Sessie 3: Concreet aan de slag met Werkplekleren

Onze trainer: Marco Tiemersma

Marco Tiemersma is al meer dan 25 jaar learning en performance consultant. Hij begon als docent bedrijfseconomie en Microsoft-software en kwam 10 jaar geleden voor het eerst in aanraking met de 5 Moments of Need. Sindsdien heeft Marco aan veel projecten gewerkt voor publieke en private wereldwijde organisaties waar workflow-leren en prestatieondersteuning centraal staan. Sinds 2018 implementeert Marco niet alleen 5 Moments of Need-oplossingen voor verschillende organisaties, hij leidt ook het 5 Moments of Need Designer Certificate Program in Nederland.

Schrijf je nu in!

De kosten voor deze workshopserie bedragen € 395,00 per deelnemer (vrijgesteld van BTW)

The 5 Moments of Need® Academy Europe maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Algemene voorwaarden Privacy statement Accepteer cookies